Privacy

Privacy Statement


WirWar Kralen, gevestigd aan Da Costasingel 4, 2394 BG in Hazerswoude Rijndijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
 
Persoonsgegevens die wij verwerken

WirWar Kralen verwerkt persoonsgegevens. Indien u gebruik maakt van onze webwinkel of deelneemt aan onze workshops verstrekt u ons een aantal persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte bedrijfsadministratie. Daartoe verwerken wij de volgende persoonsgegevens:
•    Voor- en achternaam
•    Adresgegevens
•    Telefoonnummer
•    E-mailadres
•    IBAN
•    Voor zakelijke contacten: KvK registratie en/of btw-nummer
 

Waarom vragen wij persoonsgegevens?

WirWar Kralen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
•    Afhandelen van facturen en betalingen
•    Leveren van producten en diensten
•    Verzenden van nieuwsbrieven en aanbiedingen
•    Wanneer hiertoe een wettelijke plicht bestaat
 

Bewaartermijn

WirWar Kralen zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de dienstverlening te waarborgen. De bewaartermijn is langer dan tien jaar, gerekend vanaf de datum van de gerelateerde dienstverlening, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft. Deze bewaartemijn hanteren wij uit service oogpunt omdat we regelmatig vragen krijgen over voorgaande bestellingen.


Delen van gegevens

WirWar Kralen verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Uw gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties:

•    MijnWebWinkel, voor afhandelen van bestellingen en facturen
•    Mollie, voor afhandelen van betalingen
•    PayPal, voor afhandelen van betalingen
•    ABN Amro, voor afhandelen van betalingen
•    Google Analytics, voor verzamelen statistische gegevens
•    AddThis, voor het delen van informatie van onze webwinkel door u als klant
•    Facebook, voor het delen van informatie van onze webwinkel door u als klant
•    De Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht.
 
Cookies en websitegebruik

De webdiensten van WirWar Kralen gebruiken uitsluitend technische en functionele cookies. Daarnaast worden anonieme statistieken bijgehouden over het gebruik van de webdiensten. Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die we gebruiken zijn noodzakelijk voor een correcte en onbelemmerde werking van de website. U kunt zich afmelden voor deze cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Dit kan echter gevolgen hebben voor de wijze waarop onze website op uw scherm verschijnt.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@wirwarkralen.nl. Verzoeken zullen binnen 4 weken behandeld worden.


Beveiliging

WirWar Kralen neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer het vermoeden bestaat dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik van door ons vastgelegde gegevens, kunt u contact opnemen via info@wirwarkralen.nl


Klachten

Indien u klachten heeft over ons privacybeleid kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over onze nieuwe artikelen en leuke acties? Dan kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief. In uw eerste nieuwsbrief ontvangt u een code voor 5% korting op de gehele collectie.
Aanmelden

Gastenboek

  • 13-11-2018 - Hallo,
    Even melden dat mijn bestelling is toegekomen.
    Door de staking van...  lees meer
  • 13-11-2018 - Dank jullie wel voor de snelle verzending van kraaltjes en...  lees meer
  • 02-11-2018 - Hoi hoi Monique,
    Bedankt voor de snelle verzending.
    En ik ben...  lees meer
Plaats een bericht
© 2008 - 2018 WirWar Kralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan een website naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om w toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.